Apie bites, bičių produktus ir vaškines žvakes

Kokybiškas medus: veiksniai lemiantys produkto ...
Kokybiškas medus nėra atsitiktinumas, o sudėtingas procesas, kuris priklauso nuo daugybės aspektų. Norint surinkti aukščiausios kokybės medų, būtina atsižvelgti į gausybę rūpestingai apgalvotų veiksnių, kurie sieja augalus, bičių priežiūrą, bityno...
Kokybiškas medus: veiksniai lemiantys produkto ...
Kokybiškas medus nėra atsitiktinumas, o sudėtingas procesas, kuris priklauso nuo daugybės aspektų. Norint surinkti aukščiausios kokybės medų, būtina atsižvelgti į gausybę rūpestingai apgalvotų veiksnių, kurie sieja augalus, bičių priežiūrą, bityno...

Medaus kristalizacija: kas tai ir per kiek laik...
Medaus kristalizacija (liaudiškai vadinamas medaus "susicukravimas") tai medaus konsistencijos pasikeitimo procesas, kai medus iš skysto tampa kietu. Medaus kietėjimas - natūralus procesas Kristalizacija priklauso nuo augalų nektaro rūšies, iš kurios...
Medaus kristalizacija: kas tai ir per kiek laik...
Medaus kristalizacija (liaudiškai vadinamas medaus "susicukravimas") tai medaus konsistencijos pasikeitimo procesas, kai medus iš skysto tampa kietu. Medaus kietėjimas - natūralus procesas Kristalizacija priklauso nuo augalų nektaro rūšies, iš kurios...